Subiect "sporuri" Deschis de DRAGOMIR VIRGIL la data: 08/25/2015 4:21am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
sporuri
Scris de: DRAGOMIR VIRGIL la data: 08/25/2015 4:21am
Gen:M
Data nasterii:28.04.1951
Stagiul de cotizare:34 ani
Alte date:
Intrebare:Intrucit mi se aproprie data depunerii cererii de pensionare va rog sa-mi precizati ce informatii trebuie sa solicit de la fostul angajator: sporuri, prime, state de plata . Mentionez ca in cartea de munca nu am decit salarii de incadrare.
Re: sporuri
Scris de: la pensie la data: 08/26/2015 4:40am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 28 aprilie 2016 la varsta standard de pensionare de 65 ani, stagiul complet de cotizare de 35 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata.
Sumele care intra in baza de calcul a punctajului pensiei sunt prezentate de noi pe larg la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php

Pe scurt trebuie sa cereti de la angajator :
- Adeverinta cu sporurile cu caracter permanent (pe o perioada mai mare de cateva luni) primite in perioada anterioara datei de 01 aprilie 2001 cu exceptia sporului de vechime inainte de 01 aprilie 1992.
- Adeverinta privind stagiile de cotizare in grupele de munca I sau II inainte de 01 aprilie 2001 sau grupele de munca, conditii deosebite sau conditii speciale dupa aceasta data.
- Adeverinta pentru sporurile sau sumele primite pentru lucrul in orele de noapte inainte de 01 aprilie 2001
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1