Subiect "cumul pensie anticipata partial si venituri din activitate I.I." Deschis de Mihancea Katalin la data: 09/01/2015 3:03pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cumul pensie anticipata partial si venituri din activitate I.I.
Scris de: Mihancea Katalin la data: 09/01/2015 3:03pm
Gen: F.
Data nasterii:1957
Stagiul de cotizare:33ani 6 luni
Alte date:
Intrebare: Am depus dosarul pentru pensie anticipata partial, dar din 2011 sunt titular I.I. in domeniu handmade. Va rog sa-mi spuneti daca pot continua această activitate, având în vedere că nu am calitatea de angajat în cadrul I.I. şi în cazul în care realizez în mod exclusiv, un venit brut pe an calendaristic, sub cuantumul de 4 ori câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru a nu mi se suspenda plata pensiei anticipate parţial? Adica se pot cumula veniturile din activitatea la I.I. cu pensia anticipata partiala sau trebuie sa renunt la I.I. ca sa nu se suspende pensia? Cu stima, Mihancea Katalin
Re: cumul pensie anticipata partial si venituri din activitate I.I.
Scris de: la pensie la data: 09/02/2015 3:57am
Regretam ca nu va putem raspunde la aceasta intrebare deoarece activitatea mentionata de dv nu se regaseste mentionata nici in art 6 alin (1) pct IV litera c) din legea pensiilor 283/2010 si nici in art 22 din normele de aplicare ale legii pensiilor, aprobate prin HG 257/2011.
Va sfatuim sa va adresati la ghiseul casei de pensii teritoriale de care apartine domiciliul dv.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1