Subiect "recuperare fisa de calcul" Deschis de Paraschiv Carmen la data: 09/03/2015 7:23am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recuperare fisa de calcul
Scris de: Paraschiv Carmen la data: 09/03/2015 7:23am
Gen:F
Data nasterii: 02.05.1955
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:In anul 2011 mi-am calculat pensia anticipata partiala folosind site-ul dvs.
Acum,in 2015, as vrea sa regasesc fisa de calcul de atunci si sa adaug perioada lucrata si facultatea, pentru a afla cuantumul pensiei de limita varsta.
Intre timp, Telekom si-a desfiintat serviciul de email (clicknet)si am o noua adresa(carmen_paraschiv@darin.ro)
Am incercat sa gasesc fisa folosind adresa si parola veche, dar nu am reusit.
Ma puteti ajuta dvs.s-o gasesc ?
Re: recuperare fisa de calcul
Scris de: la pensie la data: 09/04/2015 3:46am
Am verificat programul deschis de dv si am vazut ca nu ati introdus date in acesta.
Daca nu ati uitat parola puteti intra obisnuit in program completand vechea adresa de mail si parola si puteti introduce date pana cand va vom modifica noi adresa de mail cu noua adresa.
Daca ati uitat parola asteptati cateva zile pana va modificam noi adresa de mail si va vom trimite pe noua adresa de mail confirmarea modificarii si parola.
Scris de: la pensie la data: 09/04/2015 7:10am
Revenim cu precizari.
Am verificat conturile deschise de dv si am constatat ca ati deschis 3 conturi doua deschise pe adresa de mail pe clicknet si altul pe romtelecom.
In cele 3 conturi ati deschis 6 programe din care ati introdus date numai in doua programe cu 416 respectiv 76 luni.
In aceste conditii va rugam sa reveniti si sa precizati la care din cele 3 conturi va modificam adresa de mail.
Scris de: Paraschiv Carmen la data: 10/19/2015 9:14am
Gen:f
Data nasterii:02.05.1955
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Va rog sa-mi dati acces la contul in care am completat integral fisa de calcul pensie.( cel cu 416 luni completate)
Actuala mea adresa de email este carmen_paraschiv@darin.ro.
Va multumesc.
Scris de: la pensie la data: 10/22/2015 8:45am
Pentru Paraschiv Carmen
Am facut modificarea solicitata de dv
Daca mai aveti dificultati reveniti.
Scris de: Paraschiv Carmen la data: 10/27/2015 2:53am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date: