Subiect "Cuantum pensie" Deschis de bogdan nicolae la data: 09/11/2015 8:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Cuantum pensie
Scris de: bogdan nicolae la data: 09/11/2015 8:15am
Gen:M
Data nasterii:1951
Stagiul de cotizare:37,2 ani
Alte date:
Intrebare:Cu permisiunea d-voastra va mai solicit un raspuns.Anterior depunerii dosarului de pensionare am cerut de la CJP SM stagiu de cotizare aferent perioadei lucrate(m-a interesat perioada de inceput de depunere declaratii fiscale 01.04.2001-01.03.2003)Totul a fost OK dar surpriza in decizia de pensionare la capitolul motive se precizeaza ca "perioada 01.04.2001-01.03.2003 nu s-a valorificat la stagiu datorat unei erori tehnice la CJP SM".D-voastra intelegeti ceva?Eu numai ca traim in RO.Va multumesc pentru intelegere si raspunsurile competente de pana acum
Re: Cuantum pensie
Scris de: la pensie la data: 09/13/2015 9:29am
In acest caz intelegem asa cum se explica in mentiunea pe situatia stagiului de cotizare primita de la Casa de pensii, dar intelegem ca eroarea tehnica s-a produs la Casa Judeteana de Pensii iar pemtru dosarul de pensie casa judeteana de pensii trebuia sa reconstituie aceasta perioada prin o adeverinta de la angajator in care sa fie specificate sumele lunare pentru care s-a platit CAS in aceasta perioada.
Pentru a lamuri aceasta problema opinia noastra este sa mergeti la Inspectoratul Teritorial de Munca cerandu-le sa va spuna cum trebuie sa procedati.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1