Subiect "calcul" Deschis de Margareta Licsandru la data: 09/18/2015 6:41am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul
Scris de: Margareta Licsandru la data: 09/18/2015 6:41am
Gen:
Data nasterii:19.02.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Cum se introduce salariul? Am introdus in sept.1975 N (netrecut in cartea de munca)si in coloana alaturata vreau sa trec salariul, dar nu pot .
Re: calcul
Scris de: E.M. la data: 09/20/2015 7:09am
Gen:F
Data nasterii:15.06.1955
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare: Va solicit ajutorul in utilizarea programului de calcul al pensiei:
-Se trece sporul in procent si in suma fixa(ex.25%din...725);
Dupa anul 2001 se pot utiliza adeverintele eliberate de Casa de pensii, se trece venitul realizat la salariul si in cazul acesta se selecteaza salariul optiunea O.
Multumesc anticipat!
Scris de: la pensie la data: 09/21/2015 4:14am
Pentru Margareta Licsandru
Daca salariul este netrecut in cartea de munca dar aveti o adeverinta in care este mentionat salariul nu selectati codul N ci codul L si in acest caz programul va va permite introducerea salariului.
Introduceti sporul de vechime inainte de aprilie 1992 asa cum explicam noi pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Daca doriti o verificare a datelor introduse reveniti dupa terminarea introducerii lor.
Scris de: la pensie la data: 09/21/2015 4:29am
Pentru E.M.
Nu se introduce acelasi spor si in % si in suma fixa ci sporurile primite in % cumulate, daca sunt mai multe, in coloana % si sporurile primite in suma fixa in coloana corespunzatoare.
Introduceti sporul de vechime inainte de aprilie 1992 asa cum explicam noi pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Puteti utiliza adeverintele primite de la Casa de pensii in perioada 2001 - 2005 luand datele din coloana Sumele pentru care s-a platit CAS
Pentru o usurare a muncii puteti cere la Casa de pensii Situatia stagiului de cotizare dupa aprilie 2001 si va va elibera un tabel asemanator pentru toata perioada dupa aprilie 2001.
Daca doriti o verificare a datelor introduse reveniti dupa terminarea introducerii lor.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1