Subiect "Calcul punctaj grupa" Deschis de Ghenea Emil la data: 10/02/2015 2:04am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul punctaj grupa
Scris de: Ghenea Emil la data: 10/02/2015 2:04am
Gen:M
Data nasterii:01 05 1954
Stagiul de cotizare:46 ani 2 luni 2 zile
Alte date:am cotestat Decizia de iesire la pensie si am primit un raspuns care nu m-a lamurit.la raspuns a fost atasat si Buletinul de calcul care in mre este asemanator cu Anexa deciziei privind datele furnizate..
Intrebare:va rog daca se poate sa- mi spuneti cum se calculeaza punctul de pensie pentru grupa II cu 75%.Mentinez ca am lucrat in grupa II cu 75% 24 ani 11 luni 11 zile iar in Decizie este trecut 18 ani 8 luni 16 zile. Va multumesc!
Re: Calcul punctaj grupa
Scris de: la pensie la data: 10/02/2015 2:41am
Pentru stagiul de cotizare in gr II de munca, asimilata cu conditii deosebite, beneficiati de urmatoarele drepturi
- Un stagiu de cotizare aferent de 6 ani care se cumuleaza la stagiul de cotizare. Acesta se acorda pe toata perioada de 24 ani completi lucrata in gr II de munca.
- Reducerea varstei standard de pensionare cu 4 ani. Aceasta se acorda pentru perioada de 18 ani completi lucrata efectiv in gr II de munca.
- Majorarea cu 25 % a punctajelor lunare realizate pe perioada lucrata in gr II de munca. Acesta se acorda pe toata perioada de 24 ani 11 luni si 11 zile lucrata in gr II de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1