Subiect "adeverinte vechime" Deschis de cojocaru marin la data: 10/08/2015 12:30pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
adeverinte vechime
Scris de: cojocaru marin la data: 10/08/2015 12:30pm
Gen:m
Data nasterii:22/11/1953
Stagiul de cotizare:43 ani(fara st. militar),in aceasta luna.firmele de paza,la care am lucrat din mai 2012 pina la 01/07/2015 au platit catre cnpp(am verif.)dar nu-i mai gasesc ptr.a abtine adev. de vechime .(sint falimentate sau lichidate)
Alte date:
Intrebare:Unde mai pot merge ptr.a obtine aceste adeverinte ?
Re: adeverinte vechime
Scris de: la pensie la data: 10/09/2015 9:34am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere are dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 22 noiembrie 2018 la varsta standard de pensionare de 65 ani, stagiul complet de cotizare de 35 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti aveti dreptul la pensie anticipata, nediminuata.
Daca puteti demonstra stagiul de cotizare inainte de 01 aprilie 2001 cu carnetul de munca mergeti la Casa de pensii si cereti informatii daca trebuie sa mai prezentati adeverinta pentru perioada lucrata dupa mai 2012 si daca este obligatoriu incercati sa aflati cine a preluat arhiva de personal a societatilor la care ati lucrat. Informarea o puteti face la fostii colegi de serviciu care se afla in aceiasi situatie cu dv sau de la Directia Judeteana a Arhivelor Statului care a dat avizul ca arhiva de personal a societatii intrate in faliment sa fie preluata in administrare de alta societate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1