Subiect "talon pensie" Deschis de katona andrei la data: 10/18/2015 1:46am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
talon pensie
Scris de: katona andrei la data: 10/18/2015 1:46am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: eu am dretul sa lucrez 4 ore... am gasit de lucru in Ungaria...cum procedez sa nu mi se blocheze pensia,daca nu pot ridica talonul,timp de 8 luni?multumesc
Re: talon pensie
Scris de: la pensie la data: 10/19/2015 3:31am
Puteti incheia o imputernicire la un notar public pentru o persoana care locuieste in localitatea la care aveti domiciliul sa va ridice cupoanele de la posta si alte eventuale drepturi ce decurg din pensie dar este bine sa cereti informatii si la ghiseul Casei de pensii.
Scris de: andrei la data: 10/19/2015 7:21am
pai talonul aduce postasul,e apartamentul meu..am intrebat la casa de pensii prin telefon,si au spus ca nu se intampla nimic,daca nu are cine sa ridice taloanele...pensia vine pe card. eu plec,la matusa ca macar nu platesc intretinerea acasa... ideea e sa nu mi opreasca pensia.
Scris de: la pensie la data: 10/20/2015 2:46am
Pai noi am crezut ca dv stiti ca puteti cere ca pensia sa fie depusa pe card, deschis la una din banci si atunci pensia se depune automaat pe card lunar. In acest caz ramane numai problema cuponului pe care postasul trebuie sa-l dea numai titularului pensiei pe baza actului de identitate sau persoanei imputernicite.
Daca dv spuneti ca v-ati interesat la Casa de pensii si aveti incredere in raspuns procedati in consecinta.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1