Subiect "grupa 2 condiții deosebite" Deschis de razvan mirica la data: 10/30/2015 8:29am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
grupa 2 condiții deosebite
Scris de: razvan mirica la data: 10/30/2015 8:29am
Gen:m
Data nasterii:05 04 1969
Stagiul de cotizare:20
Alte date:
Intrebare:Bună ziua ,
Am lucrat în perioada 1989 septembrie
pana în august 1995 la Regia Autonoma a Ministerului de Interne Dacia Bucuresti , diamante sintetice.
Actual lucrez în MapN . Doresc sa cunosc dacă activitatea în cadrul acestei unități este cuprinsa în categoria condiții deosebite , grupa a doua pentru a putea beneficia de reducerea anului de pensionare la 6 ani lucrați 1 an reducere.
Va rog frumos sa mă ajutați în a lua legătura cu o persoana din cadrul acestei structuri deoarece unitatea s-a desființat și nu cunosc în ce categoria a fost încadrată activitatea mea .Menționez ca am carte de munca unde sunt cuprinse sporurile și salariul meu în fiecare luna la RAMI Dacia.Am fost încadrat prelucrator prin așchiere , dar am lucrat în condiții toxice pe întreaga durată a activității mele.
Va mulțumesc pentru atenție , Aștept un răspuns cu încredere.
Re: grupa 2 condiții deosebite
Scris de: la pensie la data: 11/02/2015 3:00am
Regretam ca nu va putem ajuta deoarece aceste date nu sunt publice.
Va sfatuim sa va adresati mai intai Casei sectoriale de pensii a Ministerului de Interne din sectorul in care se afla fabrica iar daca nu reusiti sa aflati ce va intereseaza incercati sa aflati cine a preluat arhiva de personal a unitatii desfiintate.Daca nu reusiti prin cunostintele pe care le aveti din acea perioada mergeti la Directia Arhivelor Statului pentruca preluarea arhivei de personal a intreprinderii desfiintate s-a facut cu avizul acesteia.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1