Subiect "recalculare pensie" Deschis de Mitrofan Niculina la data: 11/06/2015 7:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare pensie
Scris de: Mitrofan Niculina la data: 11/06/2015 7:55am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca o pensie stabilita pentru 40 ani stagiu de cotizare,pusa in plata din anul 2014, poate fi recalculata, la cererea pensionarului, pentru o perioada mai mica de 35 ani.Pensionarul renunta la perioada de 5 ani stagiu de cotizare.Daca se poate sa-mi spuneti si baza legala.Multumesc mult.
Re: recalculare pensie
Scris de: la pensie la data: 11/07/2015 8:10am
In prevederile legii pensiilor nu este prevazuta posibilitatea renuntarii la un drept si nici noi nu vedem ratiunea pentru care ati face un asemenea gest.
Daca vreti sa reveniti cu precizari.
Scris de: Mitrofan Niculina la data: 11/09/2015 6:18am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Va multumesc mult. Este adevarat, in legea 263 nu este prevazuta posibilitatea renuntarii la un drept de pensie, deja stabilit si pus in plata. Dar nici nu interzice. Rezulta ca nu este nelegala recalcularea in minus. Exista vreo alta reglementare care interzice ?
Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Multa sanatate.
Scris de: la pensie la data: 11/10/2015 2:06am
Noi nu cunoastem o astfel de reglementare care sa interzica renuntarea la un drept.
Consideram ca aceasta este o subtilitate juridica si pentru lamurire adresati-va unui avocat sau unui jurist.
Scris de: Mitrofan Niculina la data: 11/10/2015 1:20pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Va multumesc. Apreciez enorm ceea ce faceți. Multă sănătate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1