Subiect "durata soluţionare dosar" Deschis de Virjoghe Oana la data: 11/08/2015 2:14pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
durata soluţionare dosar
Scris de: Virjoghe Oana la data: 11/08/2015 2:14pm
Bună seara!
Vă rog să imi spuneţi dacă există un termen maxim stabilit pentru soluţionarea dosarelor de pensionare. Tatăl meu a depus cererea de pensionare în luna aprilie şi încă nu a primit decizia (noiembrie). Cum am putea proceda în condiţiile în care de fiecare dată când întreabă la Casa de pensii i se spune că trebuie să aştepte acasă să ii sosească decizia.
Mulţumesc frumos!
Re: durata soluţionare dosar
Scris de: Virjoghe Oana la data: 11/08/2015 2:20pm
Mai am o întrebare, am uitat să menţionez mai devreme.
Poate constitui o problemă faptul că în momentul de faţă este coasigurat? Adică acest lucru poate fi un impediment în finalizarea dosarului?
Mulţumesc!
Re: durata soluţionare dosar
Scris de: la pensie la data: 11/09/2015 3:11am
Nu este un termen maxim, limita, pentru emiterea deciziei de pensionare. Totusi credem ca timpul scurs de la depunerea dosarului este prea mare si ar trebui sa depuna o cerere la Casa de pensii si sa insiste sa-i fie data decizia pentruca in cazul respingerii dosarului aceasta perioada scursa este pierduta.
Nu ati precizat nici ce fel de pensie a cerut si nici cum este coasigurat, insa faptul ca este asigurat social si dupa depunerea dosarului nu intarzie emiterea deciziei de pensionare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1