Subiect "am cotizat 28 ani la fondul de pensie" Deschis de anastasoaie fivii la data: 11/15/2015 10:44am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
am cotizat 28 ani la fondul de pensie
Scris de: anastasoaie fivii la data: 11/15/2015 10:44am
Gen:F
Data nasterii:23
Stagiul de cotizare:28ani si2 zile
Alte date:5ani si6luni am lucrat inGR>II cu spor de noapte de 4,75restul anilor de cotizatie au fost in sistem bugetar cu salarul mediu pe economie...mai mult am vazut ca am cadeva date nu corespund cu ce este in carte de munca..
Intrebare:care ar pute fi pensia in 2015 ce pot face??
Re: am cotizat 28 ani la fondul de pensie
Scris de: la pensie la data: 11/16/2015 4:15am
Regretam ca nu va putem raspunde daca dv aveti dreptul la pensie in acest an deoarece aceasta depinde de luna si anul de nastere pe care nu le-ati dat. Valoarea pensiei nu o putem aprecia nici daca ne dati data de nastere deoarece aceasta depinde de salariile castigate de dv pe toata perioada lucrata.
Scris de: Fivii la data: 11/17/2015 2:12pm
Gen:F
Data nasterii23-02 1955
Stagiul de cotizare:28 de ani si 2 zile
Alte date:sunt cele semnalate anterior le mentin ,,,si chiar as vrea sa stiu daca salarul in anii2001-2015 semnalate la program gratuit de Calculul Pensiei este un reper salarul care tb sa-l am ??
Intrebare:cum pot afla daca salarul inregistrat de casa de pensie are valoarea necesara sa indeplinesc conditia de un 1 punct pentru perioada mentionata??ex..in2012 din 01-05-01-08salarul era de.460+9i9: dat fiin ca doua scoli din oras plateau separat, dar venitul lunar era1379lei??Multumesc de intelegere...
Scris de: la pensie la data: 11/19/2015 7:42am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveati dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, din data de 23 februarie 2015 de la varsta standard de pensionare de 60 ani, stagiul complet de cotizare de 30 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Repetam afirmatia facuta anterior ca nu va putem aprecia valoarea pensiei deoarece aceasta depinde de salariile castigate de dv pe toata perioada lucrata.
Puteti sa aflati sumele castigate de dv dupa data de 01 aprilie 2001 cerand la Casa de pensii - Situatia stagiului de cotizare dupa data de 01 aprilie 2001 - si vi se va elibera un tabel cu sumele luate in calcul dupa 01 aprilie 2001
Daca ati cerut pensie pentru limita de varsta si ati primit decizia de pensionare puteti cere - Buletinul de calcul al pensiei- si vi se va elibera un tabel pe toti ani lucrati cu sumele luate in calcul
Pentru a realiza un puctaj mediu al pensiei egal cu 1 punct trebuia sa aveti un castig lunar egal cu salariile medii pe economie prezentate de noi la pagina de la adresa
http://www.lapensie.com/forum/salariul-mediu-pe-tara.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1