Gen:B
Data nasterii:07.05.1950
Stagiul de cotizare:
Alte date:Am depus o Contestatie la CJP Arges cu nr. inreg.56.376/22.07.2015, la Decizia de Pensionare nr. 351531/19 iunie 2015.
La doua probleme m-am referit in Contestatie legate de modul gresit de calcul al punctajului pensiei:
-introducerea decalata (cu o luna intarziere)a sporului de vechime in munca(vedeti subiectul "spor vechime" din data de 17.07.2015) in Buletinul de calcul ;
-calculul gresit al punctajului pensiei afferent anului 2002(v. subiectul din data de 20.07.2015)D-l Director al CJP Arges mi-a argumentat ca a primit un email(nu am retinut de unde) care prevede ca in anul 2002 punctajul pensiei este plafonat la valoarea 3,000degeaba am incercat eu sa-i explic raspusul d-Voastra);
Vreau sa va informez ca nici pana astazi CJP Arges nu a transmis dosarul Contestatiei mele la CNPAS-Bucuresti(CC),deoarece dosarul cu pricina se afla pe biroul d-lui Director in data de 03.12.2015
Intrebare:1).Care este termenul limita de transmittere a Contestatiei la CNPAS(CC) si daca acest lucru este reglemntat printr-un act normatv( o doamna functionara mi-a reprosat ca nu e prevazut nicaieri acest termen limita si,ca deci CJP poate sa tina Contestatia cat vrea...Hmmm)
2)Avand in vedere cele de mai sus si faptul ca CJP mi-a promis ca v-a trite dosarul Contestatiei la CNPAS(dar eu nu mai am incredere) ce ma sfatuit sa mai fac?
Va multumesc f. mult
Cu respect