Subiect "solutionare contestatie" Deschis de Alesia la data: 12/30/2015 6:19am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
solutionare contestatie
Scris de: Alesia la data: 12/30/2015 6:19am
Gen:feminin
Data nasterii:18.06.1959
Stagiul de cotizare:32 ani,10 luni,13 zile
Alte date:
Intrebare:Solutionarea contestarii deciziei de pensionare se face de Comisia Centrala de Contestatii....asta ce inseamna,unde este?
Re: solutionare contestatie
Scris de: la pensie la data: 12/31/2015 2:59am
Solutionarea contestatiilor privitoare la modul de calcul al pensiilor se face de catre Comisia Centrala de Contestatii care este organizata in cadrul Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP) cu sediul in Bucuresti. Solutionarea acestor contestatii este destul de complicata deoarece mersul contestatiei este urmatorul
- Contestatia catre Comisia Centrala de Contestatii se depune la registratura Casei teritoriale de pensii de care apartineti, care o transmite la sediul central al CNPP
- Comisia centrala de contestatii face o prima analiza si transmite contestatia inapoi la Casa teritoriala de pensii pentru justificarea solutiei care apoi se transmite inapoi la CNPP
-Comisia centrala de contestatii reanalizeaza contestatia si justificarea facuta de Casa teritoriala de pensii si ia o hotarare pe care o comunica celui care a facut contestatia
Si daca la tot acest parcurs adaugati mai putina sau mai multa birocratie rezulta un termen destul de mare de solutionare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1