Subiect "Grupa munca" Deschis de Gigi la data: 01/06/2016 4:49am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Grupa munca
Scris de: Gigi la data: 01/06/2016 4:49am
Gen:B
Data nasterii:22.12.1956
Stagiul de cotizare:39 ani din care 9 ani si 4 luni gr. a doua(conditii deosebite)
Alte date:
Intrebare:1.Cand se va lua in calcul majorarea punctelor de pensie pt. grupa de munca pentru cei ce nu am iesit inca la pensie?
2.Cam care ar fi gradul de precizie al calculului valorii pensiei pe programul Dumneavoastra(robot) si daca fata de aceste valori pot apare altele in plus care eu nu le-am putut scrie(ex:pensie supl. platita in perioada 1974-1989, s.a.). Va rog sa vedeti daca eu mi-am calculat bine pensia, mentionez ca am considerat ca mai am doi ani de lucru si am trecut valori din prezent ale salariului si voi lucra pana atunci cand voi face 43 ani vechime fara stagiul militar. In plus am CM 9 luni in perioada dec. 2010-aug.2011 si alte 9 luni in 1981(dar care nu apar in carnetul de munca).

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Re: Grupa munca
Scris de: la pensie la data: 01/07/2016 9:02am
Posibilitatile dv de pensionare vi le-am dat la celalalte doua mesaje anterioare ale dv
Punctajul suplimentar pentru stagiu in grupa de munca se calculeaza de Casa de pensii in momentul calculului pensiei la iesirea la pensiei.
Precizia calculului pensiei cu programul de pe site depinde atat de programul propriu zis cat si de datele introduse de dv. Daca datele introduse sunt corecte precizia calculului scade sub 2-3 %. In cazul dv presupunem ca o parte majoritara a erorii provine din datele introduse
Am verificat datele introduse de dv si avem urmatoarele observatii.
- Punctajul suplimentar pentru contributia la pensie suplimentara inainte de aprilie 2001 este luata in calcul de programul de pe site.
- Concediul pentru incapacitate temporara de munca inainte de ianuarie 2005 se considera stagiu de cotizare asimilat si se ia in calculul pensiei si nu trebuia trecut in carnetul de munca daca in acea perioada apare continuitate. Dupa ianuarie 2005 concediul pentru incapacitate temporara de munca se considera stagiu de cotizare asimilat si se ia in calculul pensiei numai daca este datorat unui accident de munca sau unei boli profesionale
- Introducerea salariilor pe o perioada viitoare introduce erori in calcul si rezultatul calculului se va modifica lunar
- Daca veti iesi la pensie anticipata peste cca 2 ani adica veti iesi la pensie in anul 2017 punctajul realizat va fi majorat cu un indice de corectie care va fi cunoscut numai la inceputul acelui an.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1