Subiect "detasare" Deschis de Faghiean la data: 01/09/2016 4:45am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
detasare
Scris de: Faghiean la data: 01/09/2016 4:45am
Gen:masculin
Data nasterii:26-11-1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Daca perioada de detasare se adauga la grupa? dela unitatea la care am fost angajat. Si unde asi gasi arhiva de la ICM-4-BUC. din anii -70? ca ma chinui de cativa ani buni si nu reusesc,pe unde antreb toti zic ca nu e la ei sa încerc colo sa încerc dincolo si pâna primesc raspuns mai trece anul, si iar.... . Va multumesc mult ! si cu scuzele de rigoare ca v-am mai contactat acu recent.
Re: detasare
Scris de: la pensie la data: 01/09/2016 8:02am
Perioada detasarii nu se incadreaza automat in grupa de munca daca la intrepriderea de la care v-ati detasat ati lucrat in grupa de munca ci numai daca la intreprinderea unde ati fost detasat ati lucrat intr-un loc incadrat in grupa de munca. Adeverinta pentru grupa de munca se elibereaza de intreprinderea unde ati lucrat in grupa de munca.
Pentru a gasi societatea care administreaza arhiva de personal a intreprinderii la care ati lucrat adresati-va mai intai Inspectoratului teritorial de munca (ITM) de care apartinea santierul la care ati lucrat. Daca nu o gasiti adresati-va Arhivei Nationale deoarece aceasta a avizat societatea care a luat in administrare arhiva de personal a intreprinderii desfiintate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1