Subiect "Speram la un răspuns" Deschis de Mocanu Mihaela la data: 01/10/2016 9:18am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Speram la un răspuns
Scris de: Mocanu Mihaela la data: 01/10/2016 9:18am
Gen:f
Data nasterii:1957
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare:am încercat programul de calcul a simulării pensiei dar am ajuns la o cifra ff mare și nu am putut salva datele introduse, m-am lăsat pagubasa
Re: Speram la un răspuns
Scris de: la pensie la data: 01/11/2016 8:25am
Am verificat programele de calcul deschise de dv si nu intelegem afirmatia dv privid faptul ca nu ati putut salva datele. Datele introduse se memoreaza automat pe o pagina daca apasati pe butonul ”continua”
Noi am gasit doua programe deschise din care in unul sunt introduse date pana in decembrie 2014
La aceste date facem urmatoarele observatii
- Nu intelegem ce fel de pensie ati vrut sa va calculati.
Pensie pentru limita de varsta fara reducerea varstei de pensionare aveti dreptul in 09 ianuarie 2018.
In luna martie 2015 aveati dreptul la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare dar trebuia sa precizati pentru ce aveti dreptul la reducere sau pensie anticipata partiala dar in acest caz nu trebuia introdusa perioada facultatii.
- In rest am gasit o singura eroare mare care a influentat semnificati punctajul peniei. Aceasta este aceea ca in luna decembrie 2010 ati selectat cod ” O”, pentru salariu orar si ati introdus un salariu egal cu cel lunar in coloana salariilor orare. Aceasta eroare duce la un punctaj lunar de 10 ori mai mare.
Pentru a creste gradul de precizie al calculului reveniti si faceti corectiile si precizarile necesare pentru a va putea face o analiza corecta si sa va indicam ce corectii mai trebuie facute.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1