Subiect "trecerea la pensie pt limita de varsta" Deschis de Laura Popescu la data: 01/22/2016 6:56am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
trecerea la pensie pt limita de varsta
Scris de: Laura Popescu la data: 01/22/2016 6:56am
Gen:f
Data nasterii:4 10 1955
Stagiul de cotizare:32ani6luni
Alte date:
Intrebare:La trecerea de la pensia anticipata la cea pt. limita de varsta trebuie sa fac o cerere la Casa de pensii sau trecerea se face automat?Mai primesc acasa o decizie de pensie noua sau primesc direct pensia calculata initial cand m-am pensionat anticipat?
Re: trecerea la pensie pt limita de varsta
Scris de: la pensie la data: 01/23/2016 6:55am
Transformarea pensiei anticipate partiale in pensie pentru limita de varsta se face din oficiu (fara cerere). In urma acestei transformari veti primi acasa o decizie cu intarziere de cateva luni asa cum v-am explicat la intrebarea dv pusa pe alt nume
Totusi daca decizia intarzie mai mult de 3- 4luni interveniti la Casa de pensii cu o cerere.
Scris de: Gh. Martin la data: 01/25/2016 5:46am
la pensie :
Transformarea pensiei anticipate partiale in pensie pentru limita de varsta se face din oficiu (fara cerere). In urma acestei transformari veti primi acasa o decizie cu intarziere de cateva luni asa cum v-am explicat la intrebarea dv pusa pe alt nume
Totusi daca decizia intarzie mai mult de 3- 4luni interveniti la Casa de pensii cu o cerere.

Mie mi s-a recomandat depunerea cererii de transformare a pensiei actuale în cea pentru limită de vârstă(există un formular tipizat, cu câteva zile înainte de îndeplinirea condițiilor. La cât de puțini salariați sunt, este posibil ca să rămâi în așteptare o perioadă cam mare.
Scris de: la pensie la data: 01/26/2016 12:49pm
Atunci faceti cum vi s-a recomandat pentru a nu regreta pentruca in oricare din cazuri emiterea deciziei va intarzia cateva luni.
Cererea tip este cea care se completeaza de cei care depun dosar pentru pensie pentru limita de varsta.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1