Gen:F
Data nasterii:03.03.1959
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:In data de 07.07.1993 mi s-a desfacut abuziv contractul de munca conform art 130 lit. "i" c.m. (disciplinar).Am contestat decizia iar instanta de judecata a dispus anularea acesteia. Decizia a ramas definitiva si irevocabila.
Perioada respectiva reprezinta 1 an si jumatate, respectiv 07.07.1993 - 05.01.1995. In aceasta perioada nu am beneficiat de somaj si nu am avut alte venituri.
Ultimul salariu tarifar inscris in carnetul de munca a fost cel corespunzator lunii iunie 1993.
1. Doresc sa stiu ce salariu se ia in calcul la pensie pentru aceasta perioada si daca imi sunt necesare si alte acte in afara de decizia judecatoreasca (probabil legalizata) si de carnetul de munca.
2. Aceasta perioada de 1 an si jumatate se ia in calcul ca vechime in munca si stagiu de cotizare in cazul PENSIONARII ANTICIPATE PARTIAL ? doar cu ajutorul acestei perioade as putea sa ies anticipat la pensie. Mai am si 8,5 luni perioada de somaj dar stiu ca aceasta nu se poate fructifica decat la varsta standard.
3. La punctajul rezultat din calculul de pe acest site trebuie sa aplic coeficientul de corectie (in 2016 este de 1,09) ???
4. Am terminat la SERAL o facultate de 5 ani. Trebuie sa completez ceva in acest sens ?
Multumesc anticipat