Subiect "livretul militar" Deschis de maria la data: 02/05/2016 4:08am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
livretul militar
Scris de: maria la data: 02/05/2016 4:08am
Gen:f
Data nasterii:2.01.19587
Stagiul de cotizare:38
Alte date:16
Intrebare:va fi luata in calcul la pensie perioada de armata din timpul facultatii ?.am livret militar gradul sublocotenent.cineva a zis ca poate sa cresca pensia cu 30 lei lunar.
Re: livretul militar
Scris de: la pensie la data: 02/05/2016 1:38pm
Mesajul este redactat cu greseli si din aceasta cauza va vom da raspuns strict la intrebare.
Stagiile de cotizare asimilate pentru perioada studiilor universitare cat si pentru stagiul militar sunt luate in calculul pensiei pentru limita de varsta sau de invaliditate si nu sunt luate in calculul pensiilor anticipata si anticipata partiala.
In ceiace priveste stagiul militar acesta se ia in calcul daca nu se suprapune pe perioada studiilor universitare (anul universitar de la 01 octombrie la 30 septembrie a anului urmator inclusiv in ultimul an) deoarece nu se pot considera concomitent stagii de cotizare asimilate si pentru studii universitre si pentru stagiul militar.
Noi nu putem aprecia contributia acestor stagii de cotizare asimilate la pensie decat daca ne precizati corect data nasterii si stagiile de cotizare asimilate sub forma , studii universitare de la data zi/luna/an pana la zi/luna/an si stagiu militar de la data zi/luna/an pana la zi/luna/an.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1