Subiect "grupa de munca" Deschis de peltea marin la data: 02/16/2016 11:30am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
grupa de munca
Scris de: peltea marin la data: 02/16/2016 11:30am
Gen:M
Data nasterii:27-03-1962
Stagiul de cotizare:32ANI
Alte date:
Intrebare:Cum pot sa intru in posesia documentelor di care sa reiasa stadiul de cotizatie si grupa de munca din 1-04-2001 si pana in prezent, platit de CNE CERNAVODA (SNN BUCURESTI)
Re: grupa de munca
Scris de: la pensie la data: 02/17/2016 3:42am
Stagiul de cotizare in puteti obtine de la Casa de pensii de care apartine domiciliul dv cerand ”Situatia stagiului de cotizare dupa 01 aprilie 2001”.
Pentru stagiul in grupa de munca intrebati la Casa de pensii daca puteti sa-l deduceti din situatia de mai sus insa pentru a beneficia de el trebuie sa prezentati o adeverinta eliberata de angajator sau de catre societatea care administraza arhiva de personal a angajatorului daca acesta s-a desfiintat.
Scris de: Buciu la data: 02/21/2016 2:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Daca in carnetul de munca este mentionqata perioada de timp in care am avut grupa a II-a, de ce mai trebuie sa mai dau niste bani si nu putini(150) , ptr. a-mi elibera o adeverinta care sa mentioneze acelasi lucru ? Este vorba de fosta ROVA Rosiori, care nu prea mai exista iar toata arhiva e la Ploiesti. Ce atata birocratie daca mi-a fost mentionat in C.M, acest lucru?
Scris de: Buciu la data: 02/21/2016 2:57am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Daca in carnetul de munca este mentionqata perioada de timp in care am avut grupa a II-a, de ce mai trebuie sa mai dau niste bani si nu putini(150) , ptr. a-mi elibera o adeverinta care sa mentioneze acelasi lucru ? Este vorba de fosta ROVA Rosiori, care nu prea mai exista iar toata arhiva e la Ploiesti. Ce atata birocratie daca mi-a fost mentionat in C.M, acest lucru?
Scris de: la pensie la data: 02/22/2016 2:49am
Pentru Baciu
Regretam ca nu va putem da esplicatii privind motivele pentru care o prevedere legala este asa si nu altfel. Aceasta explicatie nu o poate da decat initiatorul legii.
Obligatia prezentarii adeverintei pentru justificarea stagiilor de cotizare in grupele de munca este prevazuta in art 76 alin (1) litera a) din Normele de aplicare a legii pensiilor 263/2010 aprobate prin HG 257/2011.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1