Subiect "Re: ,,cind ies la pensie"" Deschis de IVANCIOIU RODICA la data: 02/18/2016 7:14am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Re: ,,cind ies la pensie"
Scris de: IVANCIOIU RODICA la data: 02/18/2016 7:14am
Gen:f
Data nasterii:1963
Stagiul de cotizare:31ani 9 luni
Alte date:16ani,11 luni si 25 zile in gr.II
Intrebare:,,CIND AM DREPTUL LA PENSIE''
Re: Re: ,,cind ies la pensie"
Scris de: la pensie la data: 02/19/2016 2:27am
Nu este nevoie sa repetati de atatea ori mesajul. Este suficient o singura data daca dati datele necesare. La mesajul dv nu va putem raspunde pentruca varsta de pensionare in cazul dv depinde si de luna de nastere pe care nu ati dat-o.
Puteti pastra secreta data de nastere si sa va determinati singura datele astfel :
Accesati pagina de pe site-ul nostru de la adresa :
http://www.lapensie.com/virsta-pensionare-legea-unitara.php
-Determinati-va varsta standard de pensionare, fara reducerea de care beneficiati pentru stagiul de cotizare in grupa de munca, introducand datele care vi se cer si care raman secrete deoarece dupa parasirea paginii se sterg.
- Determinativa varsta de pensionare redusa cu pensie pemtru limita de varsta, pentru stagiul in grupa de munca scazand din varsta standard de pensionare 3 ani si 6 luni.
- In mesajul de raspuns vi se indica si stagiul complet de cotizare care este mai mare de 33 ani dar pe care il realizati pentruca pentru stagiul de cotizare de 16 ani in grupa II vi se acorda un stagiu de cotizare suplimentar de 4 ani si realizati un stagiu total de 35 ani si 9 luni.
- Tot in mesajul de raspuns vi se indica varsta cand puteti obtine pensie anticipata partiala si anticipata precum si stagiile de cotizare necesare pentru acestea. La stagiile de cotizare necesare pentru aceste pensii adaugati si stagiul aferent grupei de munca de 4 ani.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1