Subiect "recalculare pensie" Deschis de viviana la data: 03/02/2016 2:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare pensie
Scris de: viviana la data: 03/02/2016 2:17am
Gen:F
Data nasterii:01.01.1955
Stagiul de cotizare:
Alte date:pensionara la limita de varsta
Intrebare:la ce perioada se recalculeaza pensiile in cazul in care lucrez in continuare cu contract de munca?
Re: recalculare pensie
Scris de: la pensie la data: 03/03/2016 2:14am
Nu este stabilita o perioada dupa care puteti cere recalcularea pensiei in cazul in care lucrati dupa iesirea la pensie.
In acest caz apreciati dv data cand cereti recalcularea astfel ca sa nu complicati lucrurile avand in vedere ca decizia de recalculare se da dupa cateva luni de la cerere si se plateste diferenta din urma de la data cererii.
Scris de: Paraschiv Ion la data: 03/03/2016 1:00pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Nu am inteles raspunsul Dvs dat D-nei Viviana!
Nu as putea oare cere recalcularea dupa dupa
fiecare luna de contributie?
Drepturile cuvenite se acorda incepand cu luna
urmatoare celei in care sunt cerute!?

Primiti,va rog,respectul meu,
Al Dvs,P.I.
Scris de: la pensie la data: 03/04/2016 2:35am
Pentru Paraschiv Ion
In raspunsul dat de noi doamnei Viviana am precizat ca nu este stabilit un termen dupa care se poate cere recalcularea pensiei in cazul pensionarilor cu pensie pentru limita de varsta care continua activitatea.
Aceasta inseamna ca teoretic aveti dreptul sa cereti recalcularea pensiei dupa fiecare luna lucrata.
Noi apreciem totusi ca a cere lunar recalcularea pensiei este o exagerare si daca o veti face va veti incurca si dv dar functionarii casei de pensii.
Trebuie sa aveti in vedere ca decizia de recalculare a pensiei nu poate fi emisa imediat ci, din cauza unor cauze birocratice, dupa cateva luni cu recalcularea diferentelor din urma de la data depunerii cererii. Astfel se vor suprapune efectele unor recalculari simultane si va va fi foarte greu sa le urmariti.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1