Subiect "Calcul pensie" Deschis de PETRESCU STEFANA la data: 03/14/2016 4:30am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul pensie
Scris de: PETRESCU STEFANA la data: 03/14/2016 4:30am
Gen:F
Data nasterii:10/07/1960
Stagiul de cotizare:37ani la 05/09/2016
Multumesc pentru raspuns
Am facut modificarile in sistemul de calcul si acum la rubrica "sporuri" mai sunt evidentiate doar sporul de vechime comform indicatiilor dumneavoastra si sporul de ore de noapte(cumulate )
Astept calcul sporului de grupa 2 si alte indicatii de la dumneavoastra pentru un calcul cit mai correct
Multumesc anticipat sa aveti o zi buna
Re: Calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 03/15/2016 7:42am
Incercand sa facem calculul promis pentru stagiile lucrate in grupa II de munca am observat ca dv nu ati introdus salarii tarifare in coloana acestora ci ati introdus salarii realizate (probabil in acord global sau individual).
Salariile primite inainte de 01 aprilie 2001 in acord nu fac parte din baza de calcul a pensiei si nu vor fi luate in calcul de casa de pensii
Cititi mai multe pe site la pagina de la adresa
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Exista totusi o exceptie in cazul in care ati obtinut o hotrare judecatoreasca facand uz de prevederile Deciziei ICCJ 19/2011.
Deasemeni trebuie sa mai verificati inca odata daca in aceste salarii totale realizate sunt incluse si sporurile introduse si astfel acestea ar fi introduse dublu.
Asteptam lamuriri daca aveti hotarare judecatoreasca si in acest caz va facem calculul pentru datele introduse.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1