Subiect "Calcul pensie" Deschis de PETRESCU STAFANA la data: 03/15/2016 8:02am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul pensie
Scris de: PETRESCU STAFANA la data: 03/15/2016 8:02am
Imi pare rau dar nu inteleg eu am trecut salariu din adeverinta eliberata de personalul de la intreprindere respective de la rubrica"salariu brut"
Re: Calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 03/15/2016 9:04am
V-ati grabit si ati raspuns ca nu intelegeti fara a citi lamuririle date de noi la pagina
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Acolo explicam ca inainte de 01 aprilie 2001 se iau in calculul punctajului pensiei
- Salariile tarifare inscrise in carnetul de munca sau in adeverintele eliberate de angajator
- Sporurile cu caracter permanent inscrise in carnetul de munca sau in adeverintele eliberate de angajator cu exceptia sporului de vechime inainte de 01 aprilie 1992.
In aceasta pagina enumeram si sumele care nu intra in baza de calcul inainte de de aprilie 2001 in care precizam primele si sumele castigate in acord
Fata de cele indicate de noi pe aceasta pagina se fac unele exceptii printre care sumele castigate in acord care se iau in calcul in cazul in care ati obtinut o hotrare judecatoreasca facand uz de prevederile Deciziei ICCJ 19/2011.
Deci analizati adeverinta eliberata de angajator si vedeti daca este si rubrica salariul tarifar si daca nu este cautati in carnetul de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1