Subiect "lamurire pensie" Deschis de Ana la data: 04/07/2016 8:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
lamurire pensie
Scris de: Ana la data: 04/07/2016 8:11am
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:pensionar din august 2013
Intrebare:Va rog frumos sa mi trimiteti si mie o ciorna de cerere pentru recalcularea pensiei ptr grupa 1 de munca pe care sa o trimit la casa de pensii cred ca nu ma pricep sa o fac va rog din suflet numai dv ma puteti ajuta ,dupa cum a spus guvernul tehmocrat.Va multumesc frumos!
Re: lamurire pensie
Scris de: la pensie la data: 04/08/2016 7:29am
Regretam ca nu va putem ajuta asa cum doriti dv deoarece nu va cunoastem situatia.
Daca ati fost pensionata dupa 01 ianuarie 2011 conform actualei legi a pensiilor 263/2010 si ati avut depus la dosar adeverinta valabila privind stagiul de cotizare in gr I trebuia sa primiti toate drepturile aferente stagiului de cotizare acordate conform actualei legi a pensiilor si nu trebuie sa mai depuneti cerere de recalculare a pensiei.
Modificarile aduse actualei legi a pensiilor prin legea 192/2015 se aplica numai celor care s-au pensionat inainte de 01 ianuarie 2011 si nu au beneficiat de majorarea punctajelor lunare pentru perioadele lucrate in gr I de munca
Daca nu ati depus la dosarul de pensionare din anul 2013 adeverinta pentru stagiul de cotizare in gr I de munca, pe care ati obtinut-o mai tarziu, atunci o puteti depune acum insotita de o cerere simpla
Cererea trebuie sa contina urmatoarele :
1 Elementele necesare clarificarii identificarii dv
Ex:
-Subsemnata :
= avand codul numeric personal :
- dosarul de pensionare (il gasiti pe cuponul de pensie) :
- domiciliata in localitatea str. nr. bl sc. et. ap. judeţul, posesoare a actului de identitate seria nr. eliberat la data de.., nascuta la data de ..in localitatea/judeţul.., fiica lui şi a..,
2 Solicitarea :
Ex :
- Solicit recalcularea pensiei pentru luarea in calcul a stagiului de cotizare lucrat in gr I
În acest scop depun adeverinţă privind grupa de muncă eliberata de (angajatorul) ...
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1