Subiect "calcul pensie" Deschis de PLATON IOAN la data: 04/07/2016 10:52am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: PLATON IOAN la data: 04/07/2016 10:52am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, in perioada 1975-1978 an afost incadrat in M.Ap.N.la dosar nu am depus adv.cu salarizarea(solda)ptr. aceasta perioada.Un functionar de la Casa de Pensi mi-a comunicat ca a fost pus in calcul salariul brut la acea vreme.Din fisele de calcul nu reiese acest lucru,in rubrica ce corespunde perioadei cu pricina este consemnat..SalN) salariu necunoscut...va rog sa-mi spuneti daca a fost pus in calcul salariul de baza la vremea respectiva s-au nu-mentionez ca adv. ce am reusit sa o primesc de la M Ap.N nu are diferente de salarizare-multumesc
Re: calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 04/08/2016 7:42am
Functionarul a spus adevarul
Art 162 alin (6) din legea pensiilor 263/2010 prevede :
Pentru persoanele prevazute la art. 6 alin. (1) pct. I lit. c) (n.n. cadrele militare in activitate, soldatii şi gradatii voluntari, politistii şi functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, din domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale) care nu pot dovedi cu acte drepturile salariale de care au beneficiat in perioadele anterioare intrarii în vigoare a prezentei legi, la determinarea punctajului mediu anual se utilizează salariul mediu brut/net, dupa caz, din perioada respectiva.
Scris de: Iordache ion la data: 03/31/2019 1:17am
Iordache ion
Data nasterii:12octombrie1957
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in perioada 1 Septembrie 1987. 1martie 1992 judecător
Scris de: la pensie la data: 04/01/2019 1:47am
Site-ul nostru are ca domeniu de activitate sectorul public de pensii.
Judecatorii au un un sistem de pensii neintegrat sistemului public de pensii.
Daca in afara de perioada in care ati fost judecator ati cotizat si in sistemul public de pensii va rugam sa reveniti si sa precizati perioada cotizata in acest sistem si sa formulati intrebarea.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1