Subiect "Grupa" Deschis de Maria marin la data: 04/11/2016 10:46am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Grupa
Scris de: Maria marin la data: 04/11/2016 10:46am
Gen:F
Data nasterii:1961
Stagiul de cotizare:36.9 ani pe total
Alte date:pensie invaliditate
Intrebare:cand am depus adeverinta de grupa pt 10 ani gr 2, nu am primit nimic la pensie,mi sa adaugat 2 ani si 6 luni la vechime si perioada de pensionare a ramas tot la 62.1 ani si pe a doua decizie. Mi sa dat atunci coeficientul de 1,17 care se calculase gresit pt cei care sau pensionat in perioada 2011-2013,nu am facut contestatie ca am crezut ca mi se calculase grupa dusesem adv si pt sporuri si deci nici acelea nu mi lea luat in calcul. Ma derutat ca-mi daduse coeficientul de 1,17 % . Va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac? Va multumesc mult!
Re: Grupa
Scris de: la pensie la data: 04/12/2016 4:05am
Datele sunt neclare si nu putem face o analiza a situatiei.
Nu ati precizat : data nasterii, cand ati fost pensionata prima oara, ce grad de invaliditate aveti, ce intelegeti prin stagiul de cotizare “pe total“, nu exista perioada de pensionare poate este varsta standard de pensionare de 62 ani si 1 luna care nu se modifica ci depinde numai de data nasterii (in perioada iunie octombrie 1961)
Mai verificati inca odata stagiul de cotizare si daca la pensionarea de invaliditate ati primit stagiu de cotizare potential,
Nu putem sa va dam alt sfat decat acela de a aduce lamuririle necesare pentru a putea analiza daca s-a comis o gresala.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1