Subiect "puncte pensie suplimentara" Deschis de Deaconu Elena la data: 04/11/2016 4:01pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
puncte pensie suplimentara
Scris de: Deaconu Elena la data: 04/11/2016 4:01pm
Gen:F
Data nasterii:27.06.1955
Stagiul de cotizare:38 ani,6 luni,18 zile
Alte date: nu am primit raspuns la contestatia la casa de pensii si pentru a merge la tribunal,vreau sa fac si eu un calcul pentru a ma lamuri.
Intrebare: acest program de calcul al pensiei,adauga automat si punctele pentru pensia suplimentara?
Re: puncte pensie suplimentara
Scris de: la pensie la data: 04/12/2016 8:37am
Programul de pe site calculeaza automat punctajele suplimentare pentru contributia la pensie suplimentara platita inainte de 01 aprilie 2001 si le include in punctajele anuale.
Am verificat datele introduse de dv in programul cu cele mai multe date si am observat urmatoarele :
- Nu ati introdus sporul de vechime care se acorda automat si care trebuie introdus asa cum explicam pe forum la pagina de la adresa
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect este urmatorul spor de vechime
Intre octombrie 1981 - august 1983 3 %
Intre septembrie 1983 - septembrie 1986 6 %
Intre octombrie 1986 - septembrie 1991 9 %
Intre octombrie 1991 - martie 1992 12 %
- Ati introdus alte sporuri in % si in suma fixa care nu stim ce reprezinta. Acestea se iau in calculul pensiei daca posedati adeverinta cu acestea eliberata de angajator
- Daca ati iesit la pensie in anul 2016 rezultatul iesit din calculul cu programul de pe site trebuie sa-l inmultiti cu indicele de corectie 1,09.
- Ati introdus date pana in iulie 2016 deci dupa data la care ati depus dosarul de pensie si nu puteti face comparatie intre rezultate pentruca pentru a fi comparabile rezultatele trebuie introduse aceleasi date.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1