Subiect "contract de munca perioada determinata, timp partial" Deschis de Alex L la data: 05/02/2016 7:41am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
contract de munca perioada determinata, timp partial
Scris de: Alex L la data: 05/02/2016 7:41am
Intrebare:

Buna ziua, Sarbatori binecuvantate va doresc!

Vreau sa va intreb urmatorul lucru: am lucrat cu contract de munca - timp partial (4 ore) la o firma (a platit toate impozitele catre stat), dupa programul meu de lucru unde am fost angajata (8 ore). Cum de calculeaza la pensie acest tip de contract? Se scade perioada aceasta din perioada pana pot iesi la pensie sau doar se aduna la punctul de pensie? Nu va pot spune in acest moment perioadele, deoarece au fost cursuri ocazionale tinute de mine, cateodata 2 saptamani pe luna, cateodata 3 sau deloc. Dar, in cazul in care, sa zicem, au fost 6 luni de zile, adunate, cum se considera? Va multumesc mult.
Re: contract de munca perioada determinata, timp partial
Scris de: Alex L. la data: 05/02/2016 8:09am
Alex L :
Intrebare:

Buna ziua, Sarbatori binecuvantate va doresc!

Vreau sa va intreb urmatorul lucru: am lucrat cu contract de munca - timp partial (4 ore) la o firma (a platit toate impozitele catre stat), dupa programul meu de lucru unde am fost angajata (8 ore). Cum de calculeaza la pensie acest tip de contract? Se scade perioada aceasta din perioada pana pot iesi la pensie sau doar se aduna la punctul de pensie? Nu va pot spune in acest moment perioadele, deoarece au fost cursuri ocazionale tinute de mine, cateodata 2 saptamani pe luna, cateodata 3 sau deloc. Dar, in cazul in care, sa zicem, au fost 6 luni de zile, adunate, cum se considera? Va multumesc mult.

Completare: acele cursuri au fost de cate 20 de ore pe saptamana. Poate, insumate, acele saptamani au fost 6 luni sau un an. Trebuie sa verific. In acest caz, de 6 luni / 1 an va rog sa imi raspundeti la ceea ce am scris mai sus. Multumesc mult. Sper sa nu se dubleze intrebarea. Daca se dubleaza, imi cer scuze.
Scris de: la pensie la data: 05/03/2016 11:20am
Perioadele lucrate cu timp partial de lucru pe langa contractul de baza, lucrat cu norma intreaga, nu se ia in calculul stagiului de cotizare ci se ia numai in calculul punctajului lunar.
Daca perioada lucrata la al doilea loc de munca, cu contract de munca cu timp partial, a fost inainte de 01 aprilie 2001 pentru castigurile realizate pe acest contract trebuie sa prezentati adeverinta de la angajator.
Va multumim pentru urari si va dorim ”Sarbatori fericite”
Scris de: Alex L. la data: 05/03/2016 11:35am
Va multumesc frumos!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1