Subiect "valoare punct pensie" Deschis de BURTESCU CLAUDIA la data: 05/07/2016 12:08pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
valoare punct pensie
Scris de: BURTESCU CLAUDIA la data: 05/07/2016 12:08pm
Gen:M
Data nasterii:15.09.1949
Stagiul de cotizare:35ANI,7LUNI,4 ZILE
Alte date:data inscrierii la pensie 16.07.2014
Intrebare:
Am incarcat date in aplicatia dumneavoastra dar imi pune automat valoarea punctului de pensie 871.70 RON, desi la data inscrierii la pensie si anume 16.07.2014, valoarea punctului de pensie era 790.70 RON.
Re: valoare punct pensie
Scris de: la pensie la data: 05/08/2016 11:50am
Programul de calcul pensie de pe site aplica valoarea punctului de pensie din data calculului.
Consideram ca nu acesta este asa de important in privinta corectitudinii calculului deoarececalculul se poate corecta prin inmultirea punctajului mediu realizat cu valoarea punctului de pensie din data iesirii la pensie.
In cazul dv consideram a fi mai important sa verificati corectitudinea datelor introduse. Am verificat datele introduse si am vazut ca sunt atipice deoarece ati introdus in pagina de intrare punctaj asigurari sociale, care se practica in cazul cand aveti decizii de pensionare anterioare iesirii la pensie pentru limita de varsta, dupa care ati introdus date in cativa ani dupa inceperea activitatii. In mod normal punctajul realizat la inceputul activitatii sunt continute in punctajul de asigurari sociale calculat in decizia de pensionare anterioara iesirii la pensie pentru limita de varsta .
Deci daca vreti sa continuati calculul reveniti cu precizari privind activitatea dv si va vom da indicatii privind utilizarea programului de calcul in vederea obtinerii unui rezultat corect.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1