Gen:F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
In perioada 1993-1997 am desfasurat activitate in regim de tura.In carnetul de munca mi-au fost mentionate salariul de baza si salariul total (incluzand sporurile cu caracter permanent).
In 1996, dupa 4 luni de concediu de ingrijire a concediului am revenit la munca. Pentru 10 luni am fost trecuta intr-un alt loc de munca cu program normal, dar fara vreo modificare in carnetul de munca. Pontajul a fost corect intocmit pentru aceasta perioada.
Intrucat firma este in insolventa si intr-un viitor apropiat in faliment, am solicitat adeverinta de sporuri cu caracter permanent . Serviciul Resurse Umane mi-a eliberat doar adeverinta cu sporul pentru munca prestata in timpul noptii , pentru adeverinta cu sporurile cu caracter permanent refuza, invocand necorelari intre inscrisurile din carnetul de munca si statele de plata pentru cele 10 luni de care v-am relatat. Mi-au solicitat carnetul de munca in original pentru a face corecturi dar am refuzat acest lucru. Am inteles ca adeverinta trebuie sa vina in completarea carnetului de munca si nicidecum sa-l modifice.
Cum se poate rezolva aceasta situatie?