Subiect "necorelare carnet munca cu state plata" Deschis de Cami la data: 05/17/2016 2:04am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
necorelare carnet munca cu state plata
Scris de: Cami la data: 05/17/2016 2:04am
Gen:F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
In perioada 1993-1997 am desfasurat activitate in regim de tura.In carnetul de munca mi-au fost mentionate salariul de baza si salariul total (incluzand sporurile cu caracter permanent).
In 1996, dupa 4 luni de concediu de ingrijire a concediului am revenit la munca. Pentru 10 luni am fost trecuta intr-un alt loc de munca cu program normal, dar fara vreo modificare in carnetul de munca. Pontajul a fost corect intocmit pentru aceasta perioada.
Intrucat firma este in insolventa si intr-un viitor apropiat in faliment, am solicitat adeverinta de sporuri cu caracter permanent . Serviciul Resurse Umane mi-a eliberat doar adeverinta cu sporul pentru munca prestata in timpul noptii , pentru adeverinta cu sporurile cu caracter permanent refuza, invocand necorelari intre inscrisurile din carnetul de munca si statele de plata pentru cele 10 luni de care v-am relatat. Mi-au solicitat carnetul de munca in original pentru a face corecturi dar am refuzat acest lucru. Am inteles ca adeverinta trebuie sa vina in completarea carnetului de munca si nicidecum sa-l modifice.
Cum se poate rezolva aceasta situatie?
Re: necorelare carnet munca cu state plata
Scris de: la pensie la data: 05/17/2016 2:45am
Nu putem sa va dam o solutie necunoscand detaliile situatiei dv si datorita faptului ca legislatia muncii intra in atentia noastra numai tangential.
Va sfatuim sa mergeti la Inspectoratul Teritorial de Munca de care apartine intreprinderea la care lucrati si sa le explicati in amanunt situatia si suntem convinsi ca veti primi un raspuns competent.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1