Subiect "Calcul pensie" Deschis de Ene Valeriu la data: 05/17/2016 7:45am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul pensie
Scris de: Ene Valeriu la data: 05/17/2016 7:45am
Gen:M
Data nasterii:24.03.1951
Stagiul de cotizare:44 ani si ? luni
Alte date:
Intrebare:Am obtinut buletinul de calcul anexa la decizia de pensionare ptr limita de varsta. Fac o comparatie cu calculul facut pe site cu programul d-voastra . Va rog sa-mi spuneti de unde provine diferenta pe care o am , in conditiile in care sumele introduse de mine in program sunt cele verificate in buletinul de calcul.
Re: Calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 05/17/2016 10:39am
Daca ne cereti sa va dam explicatii privind anumite diferente ar trebui sa indicati care sunt acestea pentruca noi nu avem cu ce sa comparam datele din programul de calcul pentru a determina unde difera acestea de cele din decizia dv de pensionare
Analizand datele introduse de dv in program nu am gasit decat o eroare vizibila si anume aceia ca in lunile noiembrie si decembrie 2001, decembrie 2002 si august 2011 ati introdus sume mai mari decat cele prezentate de noi pe site la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/limitarea-salariului-luat-in-calculul-pensiei.php
Acestea fiind salariile maxime care se iau in calculul pensiei avem dubii ca ati luat aceste salarii din buletinul de calcul al pensiei. Daca acestea nu sunt din buletinul de calcul verificati daca nu ati facut si alte erori asemanatoare.
Pe de alta parte trebuie sa observati ca programul de calcul de pe site nu aplica automat indicele de corectie conform art 170 din legea pensiilor 263/2010 care in anul 2016 este de 1,9 .
Deci pentru a obtine datele corecte inmultiti punctajul mediu si valoarea pensiei iesite din calcul cu indicele de corectie de 1,09.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1