Subiect "cum se poate indrepta aceasta eroare de inregistrare a declaratiei 112 si de cine la CJ PENSII ?" Deschis de oti la data: 05/19/2016 2:09pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cum se poate indrepta aceasta eroare de inregistrare a declaratiei 112 si de cine la CJ PENSII ?
Scris de: oti la data: 05/19/2016 2:09pm
Gen:f
Data nasterii:1 06 1955
Stagiul de cotizare:41
Alte date:sunt pensionara din 1 sept 2015 ,am fost cadru didactic si am primit bani pentru hotarari judecatoresti in oct. si noiembrie,am cerut sa-mi recalculeze pensia deoarece au mai aparut aceste sume de bani ,am primit raspuns de la CJ de pensii ca nu sunt inregistrate aceste sume din hot. judecatoresti,din declaratia 112intocmita de scoala reiese ca aceste sume sunt in contul meu,
Intrebare:cum se poate indrepta aceasta eroare de inregistrare a declaratiei 112 si de cine la CJ PENSII?
Re: cum se poate indrepta aceasta eroare de inregistrare a declaratiei 112 si de cine la CJ PENSII ?
Scris de: la pensie la data: 05/20/2016 7:45am
Nu ati datele necesare unei analize, dar de fapt aceste intrebari nu se refera la legislatia pensiilor, domeniu de care ne ocupam noi.
Va sfatuim sa va adresati pentru sprijin la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) de care apartine angajatorul.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1