Subiect "calcul pensie" Deschis de iris iris la data: 05/29/2016 3:26am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: iris iris la data: 05/29/2016 3:26am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:buna ziua,.mai am o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti, orele lucrate in sarbatori legale si sambete si duminici platite dublu se iau in considerare cu adeverinta de la angajator?[1993-1988}..nu au fost compensate cu timp liber..timpul liber fiind doar cel aferent lunii respective dupa norma de ore normala... iar salariul de merit[1994,2003,2006,2009} cu adeverinta se ia in considerare?.....multumesc mult!
Re: calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 05/30/2016 4:31am
Pentru a va lamuri in privinta bazei de calcul a punctajului pensiei cititi informatiile date de noi pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
In cazurile punctuale indicate de dv va precizam :
-Veniturile castigate de dv in perioadele lucrate sambata si duminica si in sarbatorile legale nu intra in baza de calcul inainte de 01 aprilie 2001 si deci nu sunt luate in calcul nici daca prezentati adeverinta. Acestea intra in baza de calcul in perioada dupa 01 aprilie 2001 si se iau in calculul punctajului pensiei si fara a prezenta adeverinta.
- Salariul de merit intra in baza de calcul a punctajului pensiei si inainte si dupa 01 apprilie 2001 si se iau in calcul in perioada inainte de 01 aprilie 2001 daca prezentati adeverinta iar in perioada dupa 01 aprilie 2001 se iau in calcul si fara a prezenta adeverinta.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1