Subiect "Venituri luate in calcul" Deschis de Dinu Ion la data: 06/07/2016 4:05am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Venituri luate in calcul
Scris de: Dinu Ion la data: 06/07/2016 4:05am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua !
Posed o adeverinta din care reiese ca s-a platit CAS angajator si angajat pentru urmatoarele venituri :
1- salariu de merit
2 -fond premiere 2%
3- prima de vacanta
4- salariul al 13-lea
Salariul de merit este trecut si in carnet de munca .
Au fost achitate in perioada 2001--30.12.2010
Se iau in calcul pentru pensie ?
Multumesc !
Re: Venituri luate in calcul
Scris de: la pensie la data: 06/09/2016 10:46am
In perioada 01 aprilie 2001 - 30 decembrie 2010 toate sumele pentru care s-a platit CAS (angajat, angajator) enumerate mai sus sunt luate in calculul punctajului pensiei.
Cititi mai multe pe site-ul nostru la pagina de la adresa:
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Scris de: Dinu Ion la data: 06/10/2016 4:38am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Multumesc foarte mult pentru raspuns .
Felicitari pentru site , este foarte util .
Mai am o intrebare :
In anul 2001 fiind angajat cu contract de munca la o intstitutie am avut o colaborare la o intreprindere , am fost platit lunar (pe FF2), pentru sumele incasate din colaborare s-a platit CAS pentru angajat si angajator (posed adeverinta).
Aceste sume se i-au in calcul la pensie ?
Multumesc !
Scris de: la pensie la data: 06/10/2016 7:04am
Da, se iau in calcul daca s-a platit contributie de asigurari sociale pentru aceste sume.
Scris de: Dinu Ion la data: 06/10/2016 11:10am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc mult pentru raspus !
Am toate datele si voi face un calcul pe site , intrebarea este daca trebuie facut intr-o singura sesiune , sau pot sa-l intrerup si sa-l reiau a doua zi de unde l-am intrerupt ?
Multumesc !
Scris de: la pensie la data: 06/10/2016 1:53pm
Datele pot fi introduse in cate sesiuni doriti. Ele se memoreaza automat la trecerea de la pagina la alta cand apasati pe butonul ”continua”
La revenire cei care au deja cont, in pagina de logare completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
Apasa pe “Logati-va”
Aici se pot face erori de scriere a adresei de Email, de scriere a parolei sau apasarea gresita pe “Inregistrare”
Puteti cere parola numai daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de Email scrisa la deschiderea contului
Pentru o utilizare corecta a programului cititi indrumarile date de noi pe site si cu multa atentie cele de la paginile de la adresele :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Deasemeni este util sa cititi si indrumarile date de noi pe pagina principala dupa titlul
” Logati-va pentru calcul pensie”
Daca vreti sa fiti mai sigur pe rezultat puteti reveni pe Forum cu rugamintea de a va verifica datele introduse.
Scris de: Dinu Ion la data: 06/11/2016 10:24am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc !
Urmaresc de mai multi ani informatiile de pe acest site , mi-au fost foarte utile .
Nota 10 pentru site , sunt o multime de site-uri avocăţeşti care ar trebui sa ia lectii de aici .
Un profan in domeniul juridic apeleaza la aceste surse de informatii fiindca nu-si permite un avocat scump si tradator .
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1