Subiect "Rog raspuns" Deschis de Ana Semenciuc la data: 06/11/2016 9:49am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Rog raspuns
Scris de: Ana Semenciuc la data: 06/11/2016 9:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua!

Va multumesc pentru promptitudinea si claritatea raspunsului.
Imi cer scuze pentru ca,din neatentie,data nasterii a fost trecuta gresit.Sunt nascuta in octombrie 1955,am stagiu de cotizare de 19 ani si 9 luni,restul pana la 30 de ani (stagiu complet de cotizare)am fost pensionar gradul III.Fac parte din categoria acelor pensionari gradul III,boala obisnuita care,desi au primit stagiu potential,in mod discriminatoriu stagiul nu a fost valorificat.Am pierdut cca.100 lei care pentru mine sunt foarte valorosi,de aceea am dorit un contract de asigurare sociala.
Raspunsul dvs. m-a oprit la timp sa fac o mare greseală.
Totuși,spuneți-mi vă rog care este rostul contractului social daca ceea ce primesc este infim in raport cu ceea ce contribui?
Și vă mai rog spuneți-mi,exista vreo posibilitate sa-mi maresc cuantumul pensiei?

Mulțumesc încă o dată!

Vă felicit pentru ceea ce faceți!
Re: Rog raspuns
Scris de: La pensie la data: 06/16/2016 9:59am
Contractul de asigurare sociala încheiat cu Casa de pensii are doua avantaje : completarea stagiului de cotizare in vederea deschiderii dreptului la pensionare si creșterea valorii pensiei
Deoarece avantajul creșterii valorii pensiei este numai teoretic si neavantajos, noi sfătuim pe viitorii pensionari sa încheie astfel de contracte numai in cazul in care au nevoie sa-si completeze stagiul de cotizare si in acest caz sa ceara încheierea contractului pentru suma minima acceptata.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1