Subiect "dosar pensie respins" Deschis de Mihai la data: 08/09/2016 1:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
dosar pensie respins
Scris de: Mihai la data: 08/09/2016 1:55am
Gen:M
Data nasterii:07.03.1951
Stagiul de cotizare:35ani in Rep Moldova + 2ani si 6 luni in Romania
Alte date: Momentan angajat in Romania
Intrebare: Buna ziua, va scriu in numele tatalui care a depus dosar de pensionare in Martie 2016 si la finele lunii Iulie a primit instiintare de respingere a cererii. Scrie doar in baza legii 263/2010 se respinge cererea de pensionare a solicitantului..... si ca poate contesta in 30 zile. Au dreptate cu aceasta respingere? daca nu, cum ar trebui argumentata contestarea?
Re: dosar pensie respins
Scris de: la pensie la data: 08/09/2016 1:37pm
Regretam ca nu va putem da noi motivul respingerii dosarului.
Dupa calculele noastre dosarul de pensie trebuia admis daca era intocmit conform prevederilor legii pensiilor 263/2010.
Deci sfatul nostru este sa cereti Casei de pensii teritoriale la care ati depus dosarul sa va precizeze motivul pentru care dosarul nu a fost admis.
Scris de: Mihai la data: 08/10/2016 1:40am
Buna ziua,

va multumesc pentru raspuns.

Poate nu am fost eu destul de explicit sau poate am inteles gresit mesajul Dvs. Dosarul a fost admis, cererea de pensionare a fost respinsa
Scris de: la pensie la data: 08/10/2016 6:29am
Noi am inteles ca cererea a fost respinsa din cauza continutului dosarului desi acesta a fost acceptat sa fie depus.
Sfatul ramane acelasi sa cereti Casei de pensii teritoriale la care ati depus dosarul sa va precizeze motivul pentru care cererea a fost respinsa si in functie de aceasta faceti contestarea.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1