Subiect "perioada asimilata" Deschis de Leustean Pavel la data: 08/11/2016 6:08am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
perioada asimilata
Scris de: Leustean Pavel la data: 08/11/2016 6:08am
Gen:
Data nasterii:2 07 1956
Stagiul de cotizare: 42ani 10luni 26zile
Alte date:perioada asimilata 10ani 6luni 27zile
Intrebare:Buna,acestea sunt datele care sunt trecute pe ultima decizie,aceasta decizie este de la trecerea de la inv la l v,imi pun intrebarea pe care o adresez si d-voastra, de ce nu sa calculat punctajul la prrioada asimilata conform art 97si164 din legea 263 2010 ?????Mentionez ca in perioada asimilata este trecuta si armata 1an 3luni si 27 zile.Cu mult respect
Re: perioada asimilata
Scris de: la pensie la data: 08/12/2016 6:32am
Nu putem sa va raspundem la intrebare deoarece nu ati dat nicio informatie privind punctajul realizat defalcat specificat in decizia de pensionare pentru limita de varsta comparat punctajul realizat defalcat specificat in decizia de pensionare de invaliditate.
Calculul punctajului pentru stagiul de cotizare asimilat pentru stagiul militar trebuia facut si la pensie de invaliditate si la cea pentru limita de varsta conform art 164 din legea pensiilor 263/2010.
Calculul punctajului pentru stagiul de cotizare asimilat pentru perioada pensiei de invaliditate trebuia facut numai la pensia pentru limita de varsta conform art 97 din legea pensiilor 263/2010
Re: perioada asimilata
Scris de: Leustean Pavel la data: 08/12/2016 8:49am
la pensie :
Nu putem sa va raspundem la intrebare deoarece nu ati dat nicio informatie privind punctajul realizat defalcat specificat in decizia de pensionare pentru limita de varsta comparat punctajul realizat defalcat specificat in decizia de pensionare de invaliditate.
Calculul punctajului pentru stagiul de cotizare asimilat pentru stagiul militar trebuia facut si la pensie de invaliditate si la cea pentru limita de varsta conform art 164 din legea pensiilor 263/2010.
Calculul punctajului pentru stagiul de cotizare asimilat pentru perioada pensiei de invaliditate trebuia facut numai la pensia pentru limita de varsta conform art 97 din legea pensiilor 263/2010
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1