Subiect "numar articol in care ma incadrez la gr.II" Deschis de constantin sarghe la data: 08/14/2016 5:53am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
numar articol in care ma incadrez la gr.II
Scris de: constantin sarghe la data: 08/14/2016 5:53am
Gen:Masculin
Data nasterii:1951
Stagiul de cotizare:47 ani si 7 luni
Alte date:Decizie casa pensii fara a mi se lua in calcul gr.II
Intrebare:
Care este temeiul legal(Ordin 50/1990 -ultima actualizare) care reglementeaza incadrarea locului de munca in grupa II, pentru situatie in care ma aflu.Am lucrat ca sef sectie canal-epurare ape menajere uzate orasenesti in perioada 1990-2001,lucrand si beneficiind de aceleasi drepturi si in aceleasi condditii ca muncitorii si am coordonat, am supravegheat si asistat la intretinerea, repararea si exploatarea retelelor de apa si canalizare a apelor uzate si a statiei de epurare, intr-un mediu cu nivel ridicat de noxe si am fost incadrat in gr.II in procent de 100% prin Hot. Consiliului de Administratie data de angajatorul de atunci.
Cu toate ca mi s-a eliberat adeverinta de catre firma lichidatorului judiciar conform actelor existente si verificabile in arhiva,Casa de pensii nu mi-a luat in considerare adeverinta.
Va rog sa-mi precizati numarul de articol la care ma incadrez in grupa II si temeiul legal actualiza
Re: numar articol in care ma incadrez la gr.II
Scris de: la pensie la data: 08/15/2016 9:51am
Activitatea la care va referiti este nominalizata in anexa 2 pozitia 116 din Ordinul 50/1990 a Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii si Ocrotirii Sociale.
Incadrarea locurilor de munca in grupele de munca s-a facut prin intocmirea unui documentatii de catre angajator care contine o lista a locurilor de munca ce se incadreaza in grupele de munca, determinarea de noxe la locurile de munca respective cu avizele si aprobarile necesare care a fost depusa la Casa de pensii.
Adeverinta care vi s-a eliberat trebuie sa contina informatii privind includerea locului dv de munca in lista precizata de noi mai sus si nu prin compararea conditiilor de munca cu ale altor locuri de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1