Gen:
Data nasterii:20.05.1953
Stagiul de cotizare:44 ani 6 luni 2 zile
Alte date:conditii spec.gr.2- 2 ani 6 luni
Intrebare:in perioada 02.08.1976- 09.08.1980,am lucrat la Fabrica chimica Marasesti(Marchim SA Marasesti)in meseria de electrician fiind incadrat in grupa II-a de munca, in procent de 100%, conform nominalizarii facute prin pontaje lunare.Mi s-a eliberat adeverinta in acest sens specificandu-se ca temei juridic ord.Min.Muncii 50/1990, anexa 2, pct.107 de catre lichidatorul societatii si anume SC EVICONT IPURL Focsani,jud.Vrancea, punct care prevede si fabricarea fainei din sange,oase, carne, peste.Fabricarea cleiului din oase si piele, a gelatinei si a spodiumului.Specific ca fabrica a avut foarte multi salariati care au primit adeverinte ca si a mea si au fost luate in calculin Vrancea si in alte judete, dar Casa de pensii Prahova- Campina nu mi-a luat in calcul aceasta adeverinta mentionand ca este punctul eronat.Toti salariatii fostei Fabrici Chimica Marasesti, cred ca inclusiv TESA au beneficiat de conditii speciale facand parte din ind.chimica si platind contributiile aferente.As vrea sa ma sfatuiti ce pot face.Adeverinta este intocmita conform prev.anexei 14 din HG 257/2011 iar PCT.107 din Anexa 2 este corect, probabil nu l-au citit pana la sfarsit,Chimica Marasesti era singura sau a doua fabrica din Europa care facea clei de oase si piele,uleiuri, galusuri,gelatina alimentara si spodiumuri...Va rog sa ma jutati! Cu respect,Mirica A.