Subiect "pensie" Deschis de ana la data: 08/20/2016 3:40pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: ana la data: 08/20/2016 3:40pm
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Va rog sa-mi raspundeți : - dacă există o reglementare(în legea pensiilor), care interzice pensionarea cadrelor didactice în timpul anului școlar?
- dacă îndeplinesc condițile pentru pensionare anticipată partială ,pot sa mă pensionez în timpul anului școlar?MULȚUMESC .
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 08/22/2016 7:35am
In acest sens exista o prevedere dar nu in legea pensiilor ci in legea educatiei nationale legea 1/2011 art 284 alin (3) care prevede :
”Pentru motive temeinice, pensionarea personalului didactic de conducere, de indrumare si de control se poate face si in timpul anului scolar, cu probarea consiliului de administratie al unitatii de invatamant, respectiv al inspectoratului scolar”
Re: pensie
Scris de: ana la data: 08/26/2016 2:15pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Fac parte din personalul didactic de predare. Vă rog să-mi răspundeți :- pot sa-mi depun demisia( în timpul anului școlar), ca apoi, să depun dosarul pentru pensionare anticipată parțială și să beneficiez de acest lucru înainte de încheierea anului școlar ? Doresc să încetez activitatea în timpul anului școlar;cum trebuie să procedez?
-trebuie să lucrezi în momentul în care te pensionezi anticipat? Multumesc pentru răspuns.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1