Subiect "Baza de date CNP din 2001" Deschis de Sanda la data: 09/26/2016 6:37am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Baza de date CNP din 2001
Scris de: Sanda la data: 09/26/2016 6:37am
Gen:F
Data nasterii:1959
Stagiul de cotizare:33 ani
Alte date: De la Casa de pensii am obtinut Adeverinta privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare incepand cu Aprilie 2001
Intrebare: In aceasta adeverinta lipsesc date pentru 6 luni:11.2001 pana in 04.2002. In aceasta perioada am lucrat la acelasi angajator, conform cartii de munca si am fost platita conform adeverintei eliberata de angajator. Casa de pensii sustine ca nu poate corecta aceasta baza de date. Va rog sa ma sfatuiti: CUM SE POATE CORECTA ACEASTA BAZA DE DATE? CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ?
Va multumesc,
Re: Baza de date CNP din 2001
Scris de: la pensie la data: 09/27/2016 4:17am
Trebuie mai intai sa aflati cauza acestei erori (si sa o corectati) care poate fi o eroare de transmitere a datelor sau faptului ca angajatorul nu a platit CAS-ul in acea perioada.
Incercati sa aflati aceasta de la angajator si de la Casa de pensii si daca nu reusiti corectarea cereti ajutorul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) de care apartine angajatorul.
Re: Baza de date CNP din 2001
Scris de: Sanda la data: 09/27/2016 4:48pm
Intre timp am aflat ca rectificarea se poate face de catre angajator la Casa de pensie a Municipiului Bucuresti (CPMB) la etaj 3,camera 48, desi initial CPMB a sustinut ca nu administreaza acesta baza de date.

ITM-ul isi declina orice raspundere.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1