Subiect "certificat stagiu cotizare" Deschis de Maria Ene la data: 09/26/2016 8:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
certificat stagiu cotizare
Scris de: Maria Ene la data: 09/26/2016 8:17am
Gen:F
Data nasterii:02.08.1959
Stagiul de cotizare:data angajarii 14.09.1978
Alte date:1 zi libera lunar,neplatita timp de 3 ani
Intrebare: Conform datei angajarii am vechime in munca de 38 ani, dar de aproximativ 3 ani avem 1 zi libera, neplatita, pe luna, deci pana acum ar fi cca 1 luna si jumatate. Ma intereseaza de unde/cum pot obtine un certificat de cotizare pentru a sti exact cati ani de contributie efectiva am in momentul de fata si care este punctajul meu lunar.
Re: certificat stagiu cotizare
Scris de: la pensie la data: 09/27/2016 4:46am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a anului de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 02 februarie 2021 la varsta standard de pensionare de 61 ani si 6 luni, stagiul complet de cotizare de 31 ani si 6 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si de stagiul de cotizare la depunerea dosarului.
Pentru perioada dupa 01 aprilie 2001 puteti cere la Casa de pensii de care apartine domiciliul dv „Situatia stagiului de cotizare dupa 01 aprilie 2001” si vi se elibereaza un tabel cu stagiile realizate in aceasta perioada.
Punctajul lunar nu puteti sa-l obtineti in schimb daca aveti datele necesare puteti sa va calculati singura punctajele anuale si punctajul total utilizand programul de calcul gratuit de pe site-ul nostru.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1