Subiect "Erori utilizare program" Deschis de DANAILA CONSTANTIN la data: 09/30/2016 7:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Erori utilizare program
Scris de: DANAILA CONSTANTIN la data: 09/30/2016 7:11am
Gen:B
Data nasterii:27.05.1955
Stagiul de cotizare:36 ani și 6 luni
Alte date:
Intrebare:Stagiul militar a început pe 30.09.1974 până pe 30.06.1975,înainte de facultate, 1975-1979. Cu ce lună se introduc literele S și F în program ?
Vă mulțumesc anticipat!Felicitări pentru program!
Re: Erori utilizare program
Scris de: la pensie la data: 10/01/2016 8:01am
- In cazul dv codul „S” se selecteaza in perioada octombrie 1975 - septembrie 1979 in programul pentru pensie pentru limita de varsta. In programul pentru pensie anticipata partiala nu se introduce perioada stagiului militar asa cum ati procedat in programul numit Danaila
- Codul „F” se selecteaza in perioada octombrie 1974 - iunie 1975 in programul pentru pensie pentru limita de varsta. In programul pentru pensie anticipata partiala nu se introduce perioada stagiului militar asa cum ati procedat in programul numit Danaila

Am verificat datele introduse de dv in cele doua programe si am constatat mici erori cum ar fi :

In programul cu numele Danaila Constantin :
- selectare gresita cu codul „S” in luna septembrie 1975
- mici abateri nesemnificative fata de sporul de vechime acordat asa cum explicam noi pe pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
In cazul dv este corect urmatorul spor de vechime
Intre septembrie 1983 - octombrie 1984 3 %
Intre noiembrie 1984 - octombrie 1989 6 %
Intre noiembrie 1989 - martie 1992 9 %
- Ati introdus salarii si pe perioada viitoare ceiace va face ca punctajul calculat pe aceasta perioada sa se modifice lunar
- pentru sporurile de vechime in perioada dupa martie 2001 si alte sporuri pana la introducerea lor in salariu trebuie sa prezentati adeverinta eliberata de angajator.

In programul cu numele Danaila
- Presupunem ca ati intentionat sa calculati punctajul pensiei anticipte partiale pentruca nu ati introdus perioada stagiului militar si a studiilor universitare dar atunci din ce cauza ati introdus salarii pana la varsta standard de pensionare.
- Ati introdus salarii si pe perioada viitoare ceiace va face ca punctajul calculat pe aceasta perioada sa se modifice lunar
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1