Subiect "Perioada de șomaj" Deschis de DĂNĂILĂ CONSTANTIN la data: 10/05/2016 7:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Perioada de șomaj
Scris de: DĂNĂILĂ CONSTANTIN la data: 10/05/2016 7:31am
Gen:M
Data nasterii:27.05.1955
Stagiul de cotizare:36 ani și 6 luni
Alte date:Între 31.10.2013 și 22.01.2014 am fost în șomaj, și apoi am fost reîncadrat, fiind salariat și în prezent.
Intrebare:1). La utilizarea programului ce date se introduc în lunile respective?
2).Pentru luna în care am fost în cocediu medical, ce sume se evidențiază în rubrica din tabel?
Re: Perioada de șomaj
Scris de: la pensie la data: 10/06/2016 3:07am
In perioada de somaj se intoduce in calcul venitul realizat (Indemnizatia de somaj cumulata cu un eventual venit de completare).
Perioada concediului de incapacitate temporara de munca este calculata diferit in functie de perioada in care a fost concediul si anume :
- Daca a fost inainte de 01 aprilioe 2001 si perioada a fost scurta si neconsemnata in carnetul de munca se iau in calcul salalariile si sporurile primite similar perioadei lucrate.
- Daca a fost efectuat in perioada aprilie 2001 si decembrie 2004 se iau in calcul veniturile realizate in acea perioada.
- Daca a fost efectuat in perioada dupa ianuarie 2005 se iau in calcul veniturile realizate in acea perioada numai in cazul in care incapacitatea s-a datorat unui accident de munca sau unei boli profesionale Daca incapacitatea s-a datorat unei boli obisnuite nu se ia in calcul.
Daca aveti nelamuriri privind baza de calcul a punctajului pensiei cititi mai intai indicatiile date de noi pe pagina de pe site de la adresa:
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1