Subiect "reducerea varstei standard de pensionare" Deschis de Mogyoros Adriana la data: 10/05/2016 9:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
reducerea varstei standard de pensionare
Scris de: Mogyoros Adriana la data: 10/05/2016 9:55am
Gen:feminin
Data nasterii:17.02.1957
Stagiul de cotizare:34 ani
Alte date:economist
Intrebare:Fagaras de ce nu beneficiaza de: ??...."Potrivit prevederilor art. 65 alin (5) din legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice cu modificarile si completarile ulterioare:
"(5) Persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea remanenta datorita extractiei si prelucrarii minereurilor neferoase cu continut de cupru, plumb, sulf, cadmiu, arseniu, zinc, mangan, fluor, clor, a pulberilor metalice, precum si a emisiilor de amoniac si derivate, respectiv Baia Mare, Copsa Mica, Zlatna si Targu Mures, pe o raza de 8 km in jurul acestor localitati, beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani fara penalizarea prevazuta la alin. (4)"...si aici au fost emisii de amoniac..!
Multumesc.
Cu stima,
Adriana M.
Re: reducerea varstei standard de pensionare
Scris de: la pensie la data: 10/06/2016 3:27am
Regretam ca nu va putem da nicio explicatie deoarece noi nu avem nicio contributie la stabilirea prevederilor legii pensiilor. Credem ca ar fi potrivit sa puneti asemenea intrebare Ministerului Muncii sau unui parlamentar pe care l-ati votat daca vi-i mai amintiti sau l-ati uitat ca mine.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1