Subiect "Buna ziua! Ieri am fost programata la Comisie, am dat Referat medical de la Neurologie, unde se specifica data debutului bolii, si cu toate acestea nu a vrut sa schimbe data,s-a enervat pe mine ca nu inteleg eu cum stau lucrurile si ca vreau sa ma lupt cu sistemul, nu e prima oara cand se enerveaza si chiar a tipat la mine, zicandu-mi ca e vina mea ca n-am aratat acte, cu toate ca eu le am intotdeauna la mine,doar ca nu le citesc si nici nu vor sa se uite la ele, inca de la inceput au evitat lucrul acesta. Chiar si la momentul pensionarii,desi rezulta clar ca am handicapul din copilarie, nu au citit, au scris la data ivirii invaliditatii data cand m-am prezentat la Ortopedie, ceea ce nu mi s-a parut normal, iar cand am vrut sa arat actele spuneau ca nu-i intereseaza.consider ca este rea vointa si trateaza" Deschis de Munteanu Elena la data: 10/06/2016 9:16am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Buna ziua! Ieri am fost programata la Comisie, am dat Referat medical de la Neurologie, unde se specifica data debutului bolii, si cu toate acestea nu a vrut sa schimbe data,s-a enervat pe mine ca nu inteleg eu cum stau lucrurile si ca vreau sa ma lupt cu sistemul, nu e prima oara cand se enerveaza si chiar a tipat la mine, zicandu-mi ca e vina mea ca n-am aratat acte, cu toate ca eu le am intotdeauna la mine,doar ca nu le citesc si nici nu vor sa se uite la ele, inca de la inceput au evitat lucrul acesta. Chiar si la momentul pensionarii,desi rezulta clar ca am handicapul din copilarie, nu au citit, au scris la data ivirii invaliditatii data cand m-am prezentat la Ortopedie, ceea ce nu mi s-a parut normal, iar cand am vrut sa arat actele spuneau ca nu-i intereseaza.consider ca este rea vointa si trateaza
Scris de: Munteanu Elena la data: 10/06/2016 9:16am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Ieri am fost programata la Comisie, am dat Referat medical de la Neurologie, unde se specifica data debutului bolii, si cu toate acestea nu a vrut sa schimbe data,s-a enervat pe mine ca nu inteleg eu cum stau lucrurile si ca vreau sa ma lupt cu sistemul, nu e prima oara cand se enerveaza si chiar a tipat la mine, zicandu-mi ca e vina mea ca n-am aratat acte, cu toate ca eu le am intotdeauna la mine,doar ca nu le citesc si nici nu vor sa se uite la ele, inca de la inceput au evitat lucrul acesta. Chiar si la momentul pensionarii,desi rezulta clar ca am handicapul din copilarie, nu au citit, au scris la data ivirii invaliditatii data cand m-am prezentat la Ortopedie, ceea ce nu mi s-a parut normal, iar cand am vrut sa arat actele spuneau ca nu-i intereseaza.consider ca este rea vointa si trateaza cu indiferenta cazul meu.Va multumesc inca o data!
Re: Buna ziua! Ieri am fost programata la Comisie, am dat Referat medical de la Neurologie, unde se specifica data debutului bolii, si cu toate acestea nu a vrut sa schimbe data,s-a enervat pe mine ca nu inteleg eu cum stau lucrurile si ca vreau sa ma lupt cu sistemul, nu e prima oara cand se enerveaza si chiar a tipat la mine, zicandu-mi ca e vina mea ca n-am aratat acte, cu toate ca eu le am intotdeauna la mine,doar ca nu le citesc si nici nu vor sa se uite la ele, inca de la inceput au evitat lucrul acesta. Chiar si la momentul pensionarii,desi rezulta clar ca am handicapul din copilarie, nu au citit, au scris la data ivirii invaliditatii data cand m-am prezentat la Ortopedie, ceea ce nu mi s-a parut normal, iar cand am vrut sa arat actele spuneau ca nu-i intereseaza.consider ca este rea vointa si trateaza
Scris de: la pensie la data: 10/07/2016 5:07am
Comportamentul nu este corect dar nu avem nimic de adaugat la sfaturile date anterior adica daca vreti sa contestati faceti contestatie la Comisia Medicala de Contestatii iar daca raspunsul este negativ sau intarzie sa deschideti actiune in justitie (la tribunal).
Totusi merita avut in vedere mentalitatea celor de la Comisia de Expertiza care cred ca fac parte dintr-un „sistem” si in acest caz fie va inarmati cu voita sau sa renuntati.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1