Subiect "Buna ziua! Daca pensia de urmas se acorda pe toata durata invaliditatii, asta nu presupune ca exista o pensie de invaliditate , cu grad de handicap, acordata de Comisia medicala si, deci se poate opta pentru o pensie sau alta, se poate intelege si asa. Am facut deja Contestatie (dosarul mi-a zis ca v-a merge la Galati) si sigur nici acolo nu voi rezolva nimic. De unde stie? Ca cei de la Casa de Pensii m-au mintit ca sa scape de mine.Am luat deja legatura si cu un avocat, dar astept un raspuns din partea in urma Contestatiei si apoi putem merge in Instanta.Va multumesc!" Deschis de Munteanu Elena la data: 10/07/2016 5:43am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Buna ziua! Daca pensia de urmas se acorda pe toata durata invaliditatii, asta nu presupune ca exista o pensie de invaliditate , cu grad de handicap, acordata de Comisia medicala si, deci se poate opta pentru o pensie sau alta, se poate intelege si asa. Am facut deja Contestatie (dosarul mi-a zis ca v-a merge la Galati) si sigur nici acolo nu voi rezolva nimic. De unde stie? Ca cei de la Casa de Pensii m-au mintit ca sa scape de mine.Am luat deja legatura si cu un avocat, dar astept un raspuns din partea in urma Contestatiei si apoi putem merge in Instanta.Va multumesc!
Scris de: Munteanu Elena la data: 10/07/2016 5:43am
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: Buna ziua! Daca pensia de urmas se acorda pe toata durata invaliditatii, asta nu presupune ca exista o pensie de invaliditate , cu grad de handicap, acordata de Comisia medicala si, deci se poate opta pentru o pensie sau alta, se poate intelege si asa. Am facut deja Contestatie (dosarul mi-a zis ca v-a merge la Galati) si sigur nici acolo nu voi rezolva nimic. De unde stie? Ca cei de la Casa de Pensii m-au mintit ca sa scape de mine.Am luat deja legatura si cu un avocat, dar astept un raspuns din partea in urma Contestatiei si apoi putem merge in Instanta.Va multumesc!
Scris de: la pensie la data: 10/10/2016 2:33am
Nici acum nu ati inteles unde se scrie intrebarea.
In legea pensiilor nu exista conceptul de pensie de invaliditate cu grad de handicap. Ce propuneti dv este o speculatie care nu are suport legal.
Re: Buna ziua! Daca pensia de urmas se acorda pe toata durata invaliditatii, asta nu presupune ca exista o pensie de invaliditate , cu grad de handicap, acordata de Comisia medicala si, deci se poate opta pentru o pensie sau alta, se poate intelege si asa. Am facut deja Contestatie (dosarul mi-a zis ca v-a merge la Galati) si sigur nici acolo nu voi rezolva nimic. De unde stie? Ca cei de la Casa de Pensii m-au mintit ca sa scape de mine.Am luat deja legatura si cu un avocat, dar astept un raspuns din partea in urma Contestatiei si apoi putem merge in Instanta.Va multumesc!
Scris de: Munteanu Elena la data: 10/10/2016 3:34am
la pensie :
In legea pensiilor nu exista conceptul de pensie de invaliditate cu grad de handicap. Ce propuneti dv este o speculatie care nu are suport legal.
Buna ziua!M-am referit la pensia de invaliditate cu grad de invaliditate.Multumesc pentru sfaturile date, mi-au fost de ajutor!
Scris de: Munteanu Elena la data: 10/10/2016 4:02am
Munteanu Elena :
la pensie :
Buna ziua!M-am referit la pensia de invaliditate cu grad de invaliditate.Multumesc pentru sfaturile date, mi-au fost de ajutor!
M-am exprimat eu gresit, recunosc, cele doua grade fiind separate. Sper ca acum am scris unde trebuia. Multumesc!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1