Subiect "castig in instanta gr.II de munca +spor de vechime" Deschis de Ciocodeica Florin la data: 10/13/2016 6:49am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
castig in instanta gr.II de munca +spor de vechime
Scris de: Ciocodeica Florin la data: 10/13/2016 6:49am
Gen:
Data nasterii:1948
Stagiul de cotizare:46ani,1luna,9zile
Alte date:23ani grupa II munca si 4 ani spor de vechime
Intrebare:Drepturile privind gr.a II a de munca si sporul de vechime pentru perioada 1992-1996 au fost castigate in Instanta, iar pensia pentru limita de varsta nu mi-a fost recalculata nici pana la data prezentei.Fac mentiunea ca solicitarea de recalcularea pensiei a fost depusa in data de 03.sept.2015 cu revenire a unei petitii in 22.08.2016, nr de inregistrare727447,respectiv11027 la CNPP Dambovita(Targoviste).Dosar pensie 243037/25.03.2014.
Fata de cele prezentate va rog sa-mi comunicati care este timpul necesar pentru recalcularea pensiei pentru limita de varsta?
In situatia mea au trecut 14 luni.
Va multumesc!
Re: castig in instanta gr.II de munca +spor de vechime
Scris de: la pensie la data: 10/14/2016 8:31am
Credem ca ati inteles gresit.
Noi nu avem nicio legatura cu Casa de Pensii si deci nu va putem analiza dosarul dv sau cererea de recalcularea pensiei.
Prevederea legala stabileste ca in timp de 45 zile de la depunerea cererii Casa de pensii sa dea o decizie de admitere sau respingere a cererii.
Nu stim catre cine ati adresat petitia din august 2016 dar daca nu ati primit raspuns timp de cca 1 an la cererea de recalculare trebuia sa adresati o contestatie la Comisia Centrala de Contestatii. Contestatia se depune la registratura Casei de pensii de care apartineti.
Avand in vedere ca aveti o Hotarare Judecatoreasca definitiva nerespectata va sfatuim sa cereti si sfatul unui Executor Judecatoresc.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1